Infoisinfo Nederland

Saco Airport Equipment B.v.
Equipment in Mierlo

www.saco.aero
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0492 43005?

Adres

Industrieweg 2. P.C. 5731HR, Mierlo, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Saco Airport Equipment B.v.

Luchtvaart in Mierlo, Fabrikant in Mierlo, Storage in Mierlo, Compressoren Fabrikanten in Mierlo

SACO Airport Equipment (SACO) staat wereldwijd bekend als een ervaren organisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, fabricage en levering van systemen voor de afhandeling en opslag van luchtvracht. De slogan ‘”Solving your Cargo Handling Challenges!” maakt meteen duidelijk waar klanten op kunnen rekenen. SACO doet altijd een paar stappen meer. 

Gebruikers in deze sector zijn steeds op zoek naar optimale logistieke oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoefte. Vandaar dat de SACO medewerkers vanaf conceptfase tot aan daadwerkelijke levering van het product hun kennis en ervaring aanspreken om een systeem te ontwerpen dat  voor meerwaarde zorgt in de logistieke keten van de klant.Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt of het nu gaat om een eenvoudig handmatig systeem of een gemechaniseerd volautomatisch systeem. SACO zorgt namelijk altijd voor systemen die een tijd- en kostenefficiënte afhandeling van luchtvracht waarborgen.

Het uitgebreide productportfolio van SACO staat vol met oplossingen op het gebied van luchtvrachtafhandeling. Van apparatuur voor intern transport, opbouwen, afbreken en wegen van pallets en containers, het laden en lossen van vrachtauto’s, automatische opslag van luchtvracht op meerdere niveaus, tot complexe besturingssystemen en overkoepelende Material Handling Software en management IT-systemen.Vanwege de modulaire opbouw van componenten is SACO in staat systemen te leveren die mee kunnen groeien met de bedrijfssituatie van de klant en dus naadloos aansluiten bij zowel het te verwerken luchtvrachtvolume als toekomstige investeringsplannen.Alle systemen worden gebruiksklaar opgeleverd. Ook na de levering en plaatsing van een systeem blijft SACO de leus ‘Solving your Cargo Handling Challenges!’ eer aandoen.Dankzij de tot beschikking staande ‘after sales support’ en op maat gesneden onderhoudscontracten zijn klanten verzekerd van een hoge betrouwbaarheid gedurende de gehele levensduur van een SACO-systeem.SACO Airport Equipment is een onderdeel van SMA B.V.
Lees verder...

Sociale netwerken

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Saco Airport Equipment B.v. (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe